Lisää meistä

Keitä osuuskuntalaiset ovat?

Osuuskunnassa kehitetään ja myydään tällä hetkellä esiintyvän musiikin, musiikkiteknologian, tanssin sekä kädentaitojen palveluja. Osuuskunnassa on tarjolla myös kausituotteita, kuten esimerkiksi kesän 2020 ja 2021 Puutarhan parhaaksi -palvelu. Osuuskunta Liven jäseneksi voivat liittyä Ammattiopisto Liven opiskelijat ja opistosta jo valmistuneet henkilöt sekä Live-säätiön muiden palveluiden asiakkaat.   Jäsenyydelle ei ole ajallista rajoitetta. Laita meille viestiä jos olet kiinnostunut jäsenyydestä tai muutoin toiminnasta!

Miten osuuskunta toimii?

Osuuskunnassa ylintä päätäntävaltaa käyttää osuuskunnan kokous, jossa jokaisella osuuskunnan jäsenellä on yksi ääni. Osuuskunnan kokous järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Osuuskunnan kokous valitsee vuosittain osuuskunnalle hallituksen, joka vastaa osuuskunnan hallinnosta. Ammatinharjoittamisessa eri aloilla on omat ammattitiiminsä, jotka kehittävät ammattialueensa tuotteita ja palveluja. Lisäksi osuuskunta kehittää eri alojen yhteisiä tuotteita ja palveluja asiakkaidensa erilaisia tarpeita ajatellen. Osuuskunta on voittoa tavoittelematon yritys, jonka päätarkoitus on jäsentensä elinkeinonharjoittamisen tukeminen ja itsensä työllistämisen mahdollistaminen, sekä yhdenvertaisen työelämän puolesta toimiminen. Osuuskunta Live Flow on osa Live-säätiötä.

Osuuskunta työnantajana

Osuuskunta myy osuuskunnassa kehitettyjä tuotteita ja palveluja niin, että jäsenet saavat niistä itselleen palkkaa. Jäsenen kanssa tehdään työn tekemistä varten työsopimus. Osuuskunta pyrkii tarjoamaan sopivaa työtä tekijälleen niin, että jokainen saa itse vaikuttaa tekemänsä työn sisältöön. Työn merkityksellisyys ja yhteiskunnallinen osallisuus ovat osuuskunnan toiminnassa tärkeitä arvoja.

Tilaamalla meiltä tuet yhdenvertaista työelämää.

Osuuskunta Live Flow on osa Live-säätiötä.

Osuuskunta Live Flow
Puh.: 040 667 1777 / Hanna
info@liveflow.fi
Käyntiosoite:
Kiannonkatu 2
02650 Espoo
www.liveflow.fi
Y-tunnus: 3087624-9