Yrityksille

Onko yrityksenne järjestämässä kesätapahtumia tai juhlia?

Tilaa ammattitaitoiset esiintyjät Live Flow’lta! Meiltä saat trubaduurit ja bändit pienempiin ja isompiin tilaisuuksiin!


Esa Katz - duo, trio tai pop/rock -bändi

Esa Katzin kahden-neljän jäsenen bändi vaihtuvalla ohjelmistolla tarjoaa erinomaisen kesä- ja juhlatunnelman pieniin ja keskisuuriin yritystapahtumiin tai tilaisuuksiin! Esan bändi soittaa klassikoita viime vuosikymmeniltä, mutta kysy myös toiveiskelmiä tai tyyliä tilaisuuden luonteen mukaan. Laulajan raamikas ja raspinen soundi sytyttää ja orkesterissa soittavat kokeneet ammattimuusikot.
Kuuntele laulajan ääninäyte


Trubaduurit

Etsitkö yrityksen kesätapahtumaan musiikkia elävöittämään tunnelmaa, mutta tällä kerralla ei ole tarvetta isolle orkesterille? Live Flow'lta voit tilata taustamusiikkia esimerkiksi pianolla tai kitaralla, soittaen ja laulaen. Kysy kappaletoiveita - rakennamme ohjelmiston toiveidesi mukaan!

Jule
Jule tarjoaa kitara-laulu -kombon, joka sopii täydellisesti ohjelmanumeroksi pieniin ja vähän isompiinkin kesäisiin yritystilaisuuksiin! Julelta luonnistuvat niin suomen- kuin englanninkielisetkin kappaleet.

Karkki
Aurinkoisen Karkin tunteikkaat biisit luovat ainutlaatuisen tunnelman kesäisiin hetkiin. Omien kappaleidensa lisäksi Karkki laulaa myös covereita.

Jena
Jena soittaa kitaraa, laulaa taustamusiikkia tai esiintyy yhtenä ohjelmanumerona monenlaisissa kesän tapahtumissa. Jenalta luonnistuu myös räppääminen!

Esa Katz
Laulava pianisti Esa on oivallinen valinta pieniin ja pienehköihin tilaisuuksiin. Voit pyytää etukäteen teeman mukaisen ohjelman, joka auttaa tekemään yrityksenne tilaisuudesta täydellisen!

Tilaamalla meiltä tuet yhdenvertaista työelämää.

Osuuskunta Live Flow on osa Live-säätiötä.

Osuuskunta Live Flow
Puh.: 040 667 1777 / Hanna
info@liveflow.fi
Käyntiosoite:
Kiannonkatu 2
02650 Espoo
www.liveflow.fi
Y-tunnus: 3087624-9