Musiikki

Live Flow'n Trubaduurit

Haluatko tilaisuuteesi musiikkia elävöittämään tunnelmaa, mutta tällä kerralla ei ole tarvetta isolle orkesterille? Taustamusiikkia ja esityksiä esimerkiksi pianolla tai kitaralla, soittaen ja laulaen. Sopii pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin esimerkiksi tunnelman luojaksi. Live Flow'lla on useita trubaduureja, joista varmasti löytyy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva esiintyjä. Katso alta esittelyt trubaduureistamme!

Karkki

Karkki on 27-vuotias värikäs ja aurinkoinen laulaja-lauluntekijä. Hän tekee tunteikkaita biisejä ihmisyydestä. Karkin voi tilata juhliin tai tapahtumiin laulamaan omien kappaleidensa lisäksi myös covereita. 💛

Kuuntele lisää Karkkia:

Youtubessa Naisten Linjan kanssa tehty yhteistyövideo
Spotifyssä Vuosaaressa Sataa 

Jule

Olen kolmannen vuoden muusikko-opiskelija Jule. Tarjoan perinteisen kitara-laulu -kombon, joka sopii ohjelmanumeroksi pieniin ja vähän isompiinkin tilaisuuksiin , esimerkiksi perhejuhliin tai yhdistyksen merkkipäiviin. Ohjelmistosta löytyy suomen- ja englanninkielisiä kappaleita, niin covereita kuin omiakin sävellyksiä. Otan vastaan kappaletoiveita ja toteutetan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Jena

Haluatko tilaisuuteesi  lempibiisejäsi ilahduttamaan vieraita ja itseäsi ja lisäksi haluat hyvän esiintyjän hyvään hintaan? Soitan kitaraa ja laulan taustamusiikkia tai esiinnyn yhtenä ohjelmanumerona. Kerro minulle minkälaista musiikkia toivoisit tilaisuuteesi niin suunnitellaan sen mukaan! Räpistä pitäville tiedoksi, että räppään myös ja siitä on myös omaa tuotantoa.


Uusi upea Jenan biisi nyt youtubessa Vasen vai oikea -biisi

Esa Katz

Esa Katz - pianisti / laulava pianisti on oivallinen valinta pieniin ja pienehköihin tilaisuuksiin. Noin tunnin mittainen ohjelma sopii pieneen tilaan esim. taustamusiikiksi tai kevyeksi show-numeroksi. Voit pyytää etukäteen teeman mukaisen ohjelman esim. evergreen, kotimaiset iskelmät, laulelmat, kansainväliset helmet. Ohjelma sopii pieniin tilaisuuksiin tunnelman elävöittäjäksi.

Kuuntele laulajan ääninäyte

LiveFlow

Yhdessä tekemällä syntyy hyviä tarinoita.

Tilaamalla meiltä tuet yhdenvertaista työelämää.

Osuuskunta Live Flow on osa Live-säätiötä.

Osuuskunta Live Flow
Puh.: 050 320 6737 / Riku
info@liveflow.fi
Käyntiosoite:
Kiannonkatu 2
02650 Espoo
www.liveflow.fi
Y-tunnus: 3087624-9