Musiikki

Live Flow'n Trubaduurit

Haluatko tilaisuuteesi musiikkia elävöittämään tunnelmaa, mutta tällä kerralla ei ole tarvetta isolle orkesterille? Taustamusiikkia ja esityksiä esimerkiksi pianolla tai kitaralla, soittaen ja laulaen. Sopii pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin esimerkiksi tunnelman luojaksi. Live Flow'lla on useita trubaduureja, joista varmasti löytyy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva esiintyjä. Katso alta esittelyt trubaduureistamme!

Karkki

Karkki on värikäs ja aurinkoinen laulaja-lauluntekijä. Hän tekee tunteikkaita biisejä ihmisyydestä. Karkin voi tilata juhliin tai tapahtumiin laulamaan omien kappaleidensa lisäksi myös covereita. 💛

Kuuntele lisää Karkkia:
Youtubessa Naisten Linjan kanssa tehty yhteistyövideo
Spotifyssä Vuosaaressa Sataa 

"Karkki ilahdutti meitä Kokemusklubilla upealla äänellään ja puhuttelevilla lyriikoillaan. Kauniin musiikin lisäksi Karkin ihana ja värikäs persoona luo tilaan kuplan, mihin on mukava upota ja unohtaa hetkeksi ympäröivä maailma. Yhteistyö Karkin kanssa oli kaikin puolin oikein sujuvaa ja lämminhenkistä!"

Jule

Olen vuonna 2021 valmistunut muusikko Jule. Tarjoan perinteisen kitara-laulu -kombon, joka sopii ohjelmanumeroksi pieniin ja vähän isompiinkin tilaisuuksiin, esimerkiksi perhejuhliin tai yhdistyksen merkkipäiviin. Ohjelmistosta löytyy suomen- ja englanninkielisiä kappaleita, niin covereita kuin omiakin sävellyksiä. Otan vastaan kappaletoiveita ja toteutetan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Kuuntele pätkä Julen esiintymisestä  täältä!

Kaunisäänisen Julen keikoista sanottua:
"Juuri sitä sai mitä tilasi! Ihan huippua <3 Kruunaa juhlan!"
"Esiintyjältä saa unohtumattomia esityksiä! Liikuttavan kaunista!"

Jena

Haluatko tilaisuuteesi  lempibiisejäsi ilahduttamaan vieraita ja itseäsi ja lisäksi haluat hyvän esiintyjän hyvään hintaan? Soitan kitaraa ja laulan taustamusiikkia tai esiinnyn yhtenä ohjelmanumerona. Kerro minulle minkälaista musiikkia toivoisit tilaisuuteesi niin suunnitellaan sen mukaan! Räpistä pitäville tiedoksi, että räppään myös ja siitä on myös omaa tuotantoa.


Kuuntele Jenan biisi Oikee vai vasen

Esa Katz

Esa Katz - pianisti / laulava pianisti on oivallinen valinta pieniin ja pienehköihin tilaisuuksiin. Noin tunnin mittainen ohjelma sopii pieneen tilaan esim. taustamusiikiksi tai kevyeksi show-numeroksi. Voit pyytää etukäteen teeman mukaisen ohjelman esim. evergreen, kotimaiset iskelmät, laulelmat, kansainväliset helmet. Ohjelma sopii pieniin tilaisuuksiin tunnelman elävöittäjäksi.

Kuuntele laulajan ääninäyte

Tilaamalla meiltä tuet yhdenvertaista työelämää.

Osuuskunta Live Flow on osa Live-säätiötä.

Osuuskunta Live Flow
Puh.: 040 667 1777 / Hanna
info@liveflow.fi
Käyntiosoite:
Kiannonkatu 2
02650 Espoo
www.liveflow.fi
Y-tunnus: 3087624-9